.

نرم افزار افزودن حدیث و تقویم بر روی دسکتاپ

با این نرم افزار می توانید حدیث های کتاب جهاد با نفس وسائل الشیعه را به طور کامل مرور کنید و یا حتی آنها را بر روی دسکتاپ خود قرار دهید. همچنین می توانید تقویم دلخواه خود را بر روی دسکتاپ قرار داده یا تاریخ دلخواه خود را به نوع دیگری تبدیل کنید.تنظیمات زیادی در نرم افزار قرار داده شده تا با سلیقه های متفاوت هماهنگ شود.

شامل تمامی احادیث کتاب معتبر جهاد با نفس وسائل الشیعه که مطالعه ی این احادیث مورد تاکید علمای بزرگ همچون امام خمینی ره و آیت الله بهجت ره است.

قابلیت ها:

· شامل تمامی احادیث کتاب معتبر جهاد با نفس وسائل الشیعه که مطالعه ی این احادیث مورد تاکید علمای بزرگ همچون امام خمینی ره و آیت الله بهجت ره است

· قابلیت مرور احادیث به صورت جداگانه یا قرار دادن بر روی دسکتاپ

· تقویم هجری شمسی ، هجری قمری و میلادی همراه با مناسبتهای کل سال

· قابلیت قرار دادن تقویم با تنظیمات دلخواه بر روی دسکتاپ

· قابلیت محاسبه ی تاریخ دلخواه شما مانند تولد شما به سال قمری و میلادی همراه مناسبات واقع شده در آن روز

. بدون نیاز به مجوز نصب (portable)

· پشتیبانی از یونیکد و قابل اجرا بر روی ویندوزهای غیر فارسی

· حجم بسیار پایین

· سازگار با نسخه های ۶۴ بیتی و ویندوز۷

ارسال توسط یکی از کاربران

حجم فایل : ۶۵۱ کیلوبایت | لینک دانلود : مستقیم




 

دانلود نرم افزار یانات و پیام های مقام معظم رهبری در سال1391 برای موبایل

بیانات و پیام های مقام معظم رهبری در سال1391(به صورت جاوا)

(فروردین تا تیر)

امروز دنیاى اسلام احتیاج دارد به فهم معارف اسلامى. امروز دنیاى اسلام احتیاج دارد به درسى كه قرآن به ملتها داده است براى استقامت، ایستادگى، حیات طیبه و عزت اسلامى براى ملتها. درسهاى قرآن در این زمینه، درسهاى حیات‌بخشى است؛ ما به این درسها احتیاج داریم. همین اندازه كه شعاع مفاهیم اصلى قرآن در كشورهاى اسلامى پرتوافكن شده است، شما مى‌بینید جهت حركتهاى مردمى، جهت اسلامى است. در گذشته اینجور نبود. در گذشته، هر جا یك حركت اجتماعى در كشورهاى اسلامى اتفاق مى‌افتاد، جهت، جهت تفكر چپ و تفكرات ماركسیستى و سوسیالیستى بود؛ اما امروز هرجا حركتى اتفاق مى‌افتد، جهت، جهت اسلامى است.


http://leader-khamenei.com/images/stories/download..l-k.ir.gifدانلود کنید / 1.6 مگابایت



نوشته شده در تاريخ 12 / 10 / 1391برچسب:دانلود نرم افزار بیانات مقام معظم رهبری در سال1391 برای موبایل, توسط حسین مقدم

 عنوان: فرهنگ انتظار

گرد آورنده: حجة الإسلام حسین الادری

 

 

مساله انتظار
مفهوم انتظار
 
فلسفه و ضرورت انتظار
اهمیّت انتظار در روایات اسلامی
انتظار، در اعماق سرشت آدمی
   ــ فطرت و صلح و عدالت جهانی
   ــ فطرت و وجود مصلحی بزرگ
انتظار عمومی برای یک مصلح بزرگ
   پرتوى در کتب عهد قدیم (تورات و ملحقّات آن
   نشانه‏هایى در کتب عهد جدید (اناجیل وملحقّات آن
   تجلّى این برنامه در کتب زرتشتیان
   جلوه‏ گاه این عقیده در کتب هندیان و برهمائیان
   این عقیده در میان چینیان و مصریان و مانند آنها
   ــ شعاع این فکر در میان غربیها
آثار سازنده انتظار
   ــ خودسازی فردی
   ــ خودیاریهای اجتماعی
   ــ حل نشدن در فساد محیط
   ــ زمینه سازی برای ظهور
نتیجه نهایی 

مسأله انتظار

موضوع انتظار و امید به قیام یک مصلح جهانى که به وضع نابسامان جوامع بشرى سامان بخشد و تبعیضها، بى عدالتیها، جنگ و خونریزى و مفاسد را از محیط زندگى انسانها برچیند، یکى از مسائلى است که ادیان و مذاهب مختلف روى آن تکیه مى‏کنند. و آن را عامل موثّری برای حرکتهای فردی و اجتماعی دانسته که غالباً به جنبشهای ضد استعماری می انجامد.

امّا گاهى گفته مى‏شود که چنین انتظارى، افراد را در یک عالم رؤیایى فرو برده و از آن چه در اطراف آنها مى ‏گذرد، غافل مى‏سازد و آنها را به فرار از زیر بار مسئولیّت‏هاى اجتماعى تشویق مى‏ کند.

و به عبارت دیگر از نظر فردى، عاملى است براى رکود و توقّف، و از نظر اجتماعى وسیله‏اى است براى خاموش ساختن جنبشهاى ضدّ استعمارى، و به هر شکل اثر تخدیرى دارد.(1)

 

براى این که روشن شود تا چه اندازه در گفتار بالا تحریف حقیقت و واقعیّت وجود دارد، بررسی این مسأله لازم است تا دانسته شود ‏اگر مساله انتظار به طرز صحیح پیاده شود، عامل مؤثّرى براى حرکتهاى فردى و اجتماعى است، یا عاملی تخدیر کننده که سبب رکود می شود.(2)  پیش از آن لازم است معنا و مفهوم انتظار، مورد بررسی قرار گیرد.

متن کامل مقاله را میتوانید از اینجا دانلود کنید



نوشته شده در تاريخ 2 / 10 / 1391برچسب:فرهنگ انتظار,مفهوم انتظار,فلسفه و ضرورت انتظار,آثار سازنده انتظار,, توسط حسین مقدم

 عنوان: ازدواج أم کلثوم مظلومیتی دیگر

محقق: حجة الاسلام سعید داودی

  

از موضوعات سؤال برانگیز دیگر در تاریخ اسلام، ازدواج جناب امّ کلثوم(علیها السلام) با خلیفه دوم عمربن خطّاب است.

علّت سؤال برانگیز بودن آن، حوادث غم بار پس از رحلت رسول خدا(صلى الله علیه وآله)، کنار گذاشتن امیرمؤمنان على(علیه السلام) از خلافت و یورش به خانه فاطمه زهرا(علیها السلام) است.
مدارکى نشان مى
 دهد که در همه آن حوادث تأسف برانگیز و اندوهبار، خلیفه دوم نقش اساسى و تأثیرگذار داشت; از این رو، این سؤال همواره ذهن مسلمانان را به خود مشغول ساخته که اگر خلیفه دوم در حمله به خانه حضرت زهرا، ضربه زدن به وى و ایجاد غم و اندوه در قلب آن بانوى بزرگ نقش داشته، چگونه على(علیه السلام)دخترش را به ازدواج او درآورد؟!
آیا اصلا چنین ازدواجى صورت گرفت؟ و اگر ازدواجى صورت گرفت بر اساس چه مصلحتى انجام شد؟ و تا چه مرحله
 اى پیش رفت؟
برخى از عالمان اهل سنّت وقوع چنین امرى را دلیل بر انکار آن حوادث مى
 دانند و معتقدند هرگز حمله اى به خانه حضرت زهرا(علیها السلام)نشد و شهادت آن حضرت را نیز غیر واقعى مى دانند.(1)
در حالى که مى
 دانیم، اصل یورش به خانه آن حضرت و توهین به بانوى بزرگ اسلام و على(علیه السلام) جاى تردید نیست و تهدید به آتش زدن خانه براى اجبار به بیعت نیز، در کتب معتبر اهل سنت آمده است و برخى نیز آورده اند این تهدید عملى شد.(2) عالمان مکتب اهل بیت نیز در کتب تاریخى و حدیثى خود آن را به طور مشروح مورد بحث قرار داده اند و این مسأله میان شیعیان معروف و مورد اتفاق است.(3)
با این پیش فرض باید سراغ سؤال فوق رفت که آیا دختر فاطمه(علیها السلام)در زمان خلافت عمر به نکاح وى درآمد؟ تحقق چنین امرى با آن سابقه چگونه سازگار است؟
 

این پرسش را باید در چند محور مورد بررسى قرار داد:
اوّل: امّ کلثوم کیست؟
دوم: سخن دانشمندان پیرامون این ازدواج
سوم: تأمّلاتى پیرامون این ازدواج
چهارم: بررسى اسناد این خبر در کتب اهل سنّت و امامیه
پنجم: تهدیدها و ضرورت
 ها

اوّل: امّ کلثوم کیست؟

ابن عبدالبر در استیعاب، ابن اثیر در اسدالغابه و شیخ مفید در ارشاد، امّ کلثوم را به همراه حسن، حسین و زینب(علیهم السلام) از فرزندان فاطمه و على(علیهما السلام) دانسته اند.(4) طبرى و ابن شهر آشوب علاوه بر آن، محسن را نیز از فرزندان آن دو بزرگوار مى دانند که در کودکى سقط شد و وفات یافت.(5)
نام امّ
 کلثوم در موارد متعدد و حساس از تاریخ امیرمؤمنان تا زمان امام حسین(علیهما السلام) به چشم مى خورد. از جمله: در شب نوزدهم ماه رمضان سال چهلم که سحرگاهش امیرمؤمنان على(علیه السلام) ضربت خورد، آن حضرت افطار را مهمان دخترش امّ کلثوم بود(6) و هنگامى که خبر شهادت پدر را از زبانش شنید، بى تاب شد و گریه کرد و امیرمؤمنان(علیه السلام)وى را دلدارى داد.(7)
در سفر تاریخى امام حسین(علیه السلام) به سمت کوفه و حادثه عاشوراى سال 61 هجرى نیز همراه برادرش بود و آنجا که امام حسین(علیه السلام) براى خداحافظى به خیمه آمد و از زنان حرم خداحافظى کرد، از امّ
 کلثوم، همراه با سکینه، فاطمه و زینب نام برد و فرمود: (یا سکینة، یا فاطمة، یا زینب، یا امّ کلثوم علیکنّ منّى السّلام).(8)
در ماجراى اسارت نیز نام امّ
 کلثوم دیده مى شود. او در کوفه پس از زینب کبرى(علیها السلام) براى مردم خطبه خواند و آنها را سرزنش کرد(9) و در شام، پس از رسوایى یزید و آنگاه که یزید به ظاهر درصدد جبران جنایات خود بر آمد و به امّ کلثوم گفت: این اموال را در برابر آن مشکلات و سختى ها از ما بگیر; پاسخ داد: «یا یزید، ما أقلّ حیاءک وأصلب وجهک، تَقتُل أخی وأهل بیتی وتُعطینی عوضهم; اى یزید چقدر بى حیا و بى شرمى! برادر و خاندان ما را مى کشى و اکنون مى خواهى عوض آن ها را به ما بپردازى (و با اموال، آن جنایت عظیم را جبران کنى؟!)».(10) و هنگام ورود به مدینه نیز با حالتى گریان سوگواره اى براى برادرش خواند.(11) مطابق برخى از نقل هاى تاریخى ام کلثوم در زمان حکومت معاویه و امارت سعید بن عاص بر مدینه (قبل از سال 54) وفات یافت.(12) ابن عبدالبرّ و ابن حجر نیز وفات او را زمان امام حسن(علیه السلام) مى دانند(13) ولى با پذیرش حضور ام کلثوم در حوادث کربلا باید وفات وى سال 61 هجرى به بعد بوده باشد و لذا بعضى وفات او را چهارماه پس از بازگشت اسرا از شام دانسته اند.(14)

متن کامل مقاله را میتوانید از اینجا دانلود کنید



نوشته شده در تاريخ 2 / 10 / 1391برچسب: ازدواج أم کلثوم مظلومیتی دیگر, توسط حسین مقدم

 عنوان: عدم تصریح به نام ائمه (علیهم السلام) در قرآن

محقق: حجة الاسلام محمد عباسی سراب

مقدمه

 

 

از ظاهر آیات و روایات استفاده می شود، که همه چیز در قرآن آمده و خداوند از ذکر مطلبی در آن فروگذار نکرده است چنانکه در قرآن می خوانیم: «وَ نَزَّلْنا عَلَیْکَ الْکِتابَ تِبْیاناً لِکُلِّ شَیْ‏ءٍ ؛ ما این کتاب را بر تو نازل کردیم که بیانگر همه چیز است.»(1) و «ما فَرَّطْنا فِی الْکِتابِ مِنْ شَیْ‏ء ؛ ما هیچ چیز را در این کتاب، فرو گذار نکردیم.»(2)، در نهج البلاغه نیز آمده است: «وَ فِی القُرآنِ نبأُ ما قَبلِکُم وخَبَرُ ما بَعدِکُم وحُکمُ مَا بَینِکُم ؛ در کتاب خدا اخبار پیشینیان و خبرهاى آینده و احکام مورد نیاز شما موجود است.» (3) 
از طریق اهل سنّت نیز از صحابى معروف «ابن مسعود» نقل شده: «
ِانَّ فِیه عِلمُ الاَوَّلینَ و الآخِرِین ؛ در قرآن علم اوّلین و آخرین است.»(4) 
با این حال، ما احکام جزئی مختلفى را مى‏بینیم که در قرآن نیامده مثلا، تعداد رکعات نماز، اجناس و نصاب زکات، بسیارى از مناسک حج، عدد سعى صفا و مروه و دورهاى طواف و مسائل دیگرى در زمینه حدود و دیات و آداب قضاوت و شرایط معاملات و نام ائمه و...
برخی از اهل سنّت یا وهابیان بدون توجّه به مسائلی که در قرآن نیامده با طرح این مساله که: چرا نام حضرت علی (ع) در قرآن نیامده؟ سعی دارند از این مساله، بر ردّ ادعای شیعه بر ولایت ایشان استفاده کنند. سعی ما در این مقاله ردّ این ادعاها و شرح و بیانی در اطراف این مسائل می باشد.

برای دانلود مقاله کلیک کنید

 

 





ادامه مطلب

برچسب‌ها:
عنوان: عدم تصریح به نام ائمه (علیهم السلام) در قرآن , محقق: حجة الاسلام محمد عباسی سراب ,
نوشته شده در تاريخ 2 / 10 / 1391 توسط حسین مقدم

تمامي حقوق مطالب براي .::پايگاه اهل البيت عليهم السلام::. . محفوظ مي باشد